Historia RM80 |
Autor |
Wiadomość |
liparus

Zaproszone osoby: 38
|
|
|
|
|
|
|
Wyróżnienia: :: :: :: :: :: ::
|
|
|
|
|
Angebora
Angebora

Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 2013-11-19, 07:33
|
|
|
...a tak mnie coś uszy paliły...a ja nie wiedziałam dlaczego
Ciekawska natura Angebory stała sie tematem do dyskusji |
_________________ Angebora |
|
|
|
|
|
witrek

|
Wysłany: 2013-11-20, 09:20
|
|
|
jeżeli Historia ,to kompletna z plusami i minusami |
_________________ ...Enjoy the Silence... Gość
 |
|
|
|
|
|
Wyróżnienia: :: :: :: :: ::
|
|
|
|
|
Public Enemy
Bad to the bone...

|
Wysłany: 2013-12-02, 15:18
|
|
|
Ten z minusem to ja
Dziękuję Liparusie za obiektywne przypomnienie- nie trzeba było - przynajmniej z mojej strony
Witrku - masz pełne poparcie mojej osoby - historia niech będzie kompletna |
_________________ Эврибади Дэнс Нау! |
|
|
|
|
|
@liens
|
Wysłany: 2014-03-07, 19:18
|
|
|
Arti napisał/a: | Public Enemy napisał/a: | No to jak można nazwać odpowiedź na posta Angebory użytkownika @liens? Klasyczne zbycie.Było nas odrobinę więcej. |
Przypuszczam, że @liens zwyczajnie nie wie ilu było Prezeterów i sądził, że w pierwszym poście są wymienieni wszyscy. Nie wydaje mi się aby chciał kogoś wprowadzić w błąd. |
dokladnie Arti myslałem ze chodzi o tych co zaczynali w tym radiu wiec skierowałem na pierwsza strone bo mslałem ze przeoczenie i tyle dziwie ze takie złosliwosci od niektorych....
pozdrawiam.. |
|
|
|
|
|
besciak
Vip

|
Wysłany: 2014-03-08, 22:30
|
|
|
W ramach historii - w latach 2003 - 2005 - Junior Adminem był ['] DJ Ands, który mocno nas wspierał ... oj bardzo mocno. |
_________________ Montaż anten satelitarnych, usługi i instalacje TV-SAT oraz elektryczne w Gliwicach, Zabrzu, Pyskowicach, Knurowie, Mikołowie, Tarnowskich Górach, Bytomiu oraz okolicach - http://tvsatserwis.net
Sklep satelitarny: tunery hd, sd, dvb-t, anteny satelitarne, osprzęt - http://sklepsatelitarny.pl |
|
|
|
|
|
Public Enemy
Bad to the bone...

|
Wysłany: 2014-04-25, 23:20
|
|
|
@liens napisał/a: | Arti napisał/a: | Public Enemy napisał/a: | No to jak można nazwać odpowiedź na posta Angebory użytkownika @liens? Klasyczne zbycie.Było nas odrobinę więcej. |
Przypuszczam, że @liens zwyczajnie nie wie ilu było Prezeterów i sądził, że w pierwszym poście są wymienieni wszyscy. Nie wydaje mi się aby chciał kogoś wprowadzić w błąd. |
dokladnie Arti myslałem ze chodzi o tych co zaczynali w tym radiu wiec skierowałem na pierwsza strone bo mslałem ze przeoczenie i tyle dziwie ze takie złosliwosci od niektorych....
pozdrawiam.. |
Ale jakie tam złośliwości?Dorabianie ideologii o jakichkolwiek atakach - to takie typowo polskie (cytując klasyka). |
_________________ Эврибади Дэнс Нау! |
|
|
|
|
|
Usunięty11
|
Wysłany: 2014-11-14, 08:15
|
|
|
woww jestem pod wielkim wrażeniem, właściwie to od tego powinnam zacząć, kiedy tutaj zawitałam. Mega wielka inicjatywa i super radio Jestem zadowolona, że tutaj trafiłam |
|
|
|
|
|
fafik
Prezenter RM80
|
Wysłany: 2021-09-12, 21:04
|
|
|
Witam
Wspomnienia wspomnienia .. niezapomniany czas , tak sobie przypomnialem jak to bylo
|
|
|
|
|